torsdag 11 februari 2010

Sköna färger...

Vårkänslor på hög nivå!


Jag köpte mig en rejäl bukett med färgglada tulpaner! Jag gillar verkligen dem som går i 2 färger. Satte dem i kallt vatten och i min allra grönaste vas. En Bröllopspresent för övrigt... Mitt på köksbordet. När mannen i mitt liv kom hem frågade han om det var Vår nu eftersom det stod blommor på bordet? Ja, vad svarar en tös på den frågan?


Med cirkus 10 minusgrader ute och strålande sol tog jag fram kameran och satte på macrot. Det var ett tag sen sist jag fotade närbilder. Siktade in mig på tulpanerna och hade en mysig stund i solen, som sken in på mig genom fönstret.

 Den här blev väl härlig!


Alla bilderna i det här inlägget är i stort sett oredigerade. Beskurna, lite nivåer och förstås lite vanligt pill i Camera Raw.Många brukar ju köpa tulpaner i milda pasteller. Milt, skirt och vårlikt! Jag Många köper tulpaner i milda pasteller. Skirt, vårligt och milt. Jag kör eldfängt, som den yrhätta jag är. Ju mer färg desto bättre!Ståndare och pistiller. Ganska konkreta kännetecken. Kanske inte så unikt, men måste förstås vara med nånstans iallafall.Nästa bukett, om det blir nån, ska nog få vara cerise-lila eller nåt åt det hållet. Det är en fin färg det oxå!Kramisar från Lillianna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar