fredag 11 september 2009

Naturens egna under!

Var ute med en vän och fotograferade igår.

Vi åkte till ett vattenfall. Jag lärde mig hur man gör mjukt vatten, det har jag inte testat innan med systemkameran. Brukar inte ha med mig stativ heller men utan det hade det blivit noll skärpa. Vi hade en riktigt trevlig utflykt. På hemvägen släpade jag in honom för att kolla på Plantagens rea...Det här är den bild jag blev mest nöjd med. Jag tycker färgerna var så härliga.Min fotovän har dille på svartvita bilder, eller monocroma som han säger. Jag testade oxå att göra dem svartvita direkt i kameran, men sen när jag överförde dem i Carmera Raw så kom de upp i färg. Förstår inte riktigt vitsen med det hela...Vattnet kom forsande och det fanns flera vattenfall, både mindre och större. Helt klart ett ställe att åka till igen. Vatten är spännande!Brevid vattenfallet finns det en grillplats, men frågan är om man vill sitta där när det låter så högt från fallet.Naturens egna underverk! Passar inte i en trädgård men å andra sidan passar inte en trädgård så här ute i skogen heller...

Kramisar från Lillianna


9 kommentarer:

 1. Härliga bilder. Jag blir sugen att åka ut i naturen med kameran.

  SvaraRadera
 2. Hej Leif, vad roligt att få en kommentar av dig!!! Du var snabb...ser inte dig bland mina 12 följare(inte än?), men hjärtligt välkommen hit!
  Ja, det var en upplevelse att vara vid det där vattenfallet! Hur läckert som helst!
  /Lillianna

  SvaraRadera
 3. Så fint det blev med mjukt vatten. Ett litet porl kan man ju också ha i trädgården.
  Eva

  SvaraRadera
 4. Eva, visst kan man ha det! Men det här var snudd på Niagarafallet och vi kunde knappt prata fast vi stod en bra bit ifrån...Mäktigt!
  /Lillianna

  SvaraRadera
 5. Finfina bilder. Du kan du!
  Trevlig helg
  Birgitta

  SvaraRadera
 6. Ser nästan ut som ånga. VAckert!

  SvaraRadera
 7. Oj vad du kan! Otroliga bilder du bjuder på!!!

  SvaraRadera
 8. Hej! Det blev ju fint med tre spalter. Men fick du inte ordning på bilderna/dekorationerna på sidorna? Det var ett tag sen jag var innte hos dig, men nu så!
  Kram EL

  SvaraRadera
 9. Vilka underbara bilder! Jag håller med om att nr 2 är speciellt vacker, den talar till själen för att använda en kliché.

  SvaraRadera